Kapper Veghel – Bold Barbers – Barbershop

Welkom bij dé kapper van Veghel aan de Markt. Omdat mannen ook ontspanning nodig hebben. En een goed kapsel. En een verzorgde snor of baard. Bij dé kapper van Veghel ‘Bold Barbers’ staan we daarom voor je klaar.

Bold Barbers Logo Kapsalon Veghel

Kapper Veghel ‘Bold Barbers’

Gentlemen haircuts only

Bij de kapper Bold Barbers in Veghel draait het om jou, man. Wij zorgen voor een kapsel dat bij jou past. Ook kun je bij ons terecht voor een old school hot towel shave of een beard trim. Met een biertje of lekkere koffie en een goed verhaal erbij. De tradities van vroeger met de luxe van nu.

barbershops veghel bold barbers

Bold Barber Behandelingen

Bekijk onze behandelingen en prijzen. Natuurlijk kun je behandelingen combineren, zoals een gentleman haircut en een hotel towel shave.

A bold and brand new you.

Gentlemen Haircut

Een herenkapsel dat bij je past. Jij bepaalt het. Voor € 28,50 wassen, knippen en stylen we jouw haar. When your hair is on point, you can handle anything.

Beard Trim

Echte mannen hebben baarden. In deze Beard Trim verzorgen we jouw baard door deze op één lengte te trimmen en de contouren strak te maken. De kosten zijn € 10.

Boys Haircut

Ook de kleine gentlemen helpen wij graag. Stoere mannetjes van 0 t/m 6 jaar knippen wij voor € 18. Big boys van 7 t/m 12 jaar betalen € 22,50 voor een haircut.

Beard Trim XL

A beard is the ultimate proof of patience. En dat snappen we als geen ander. In de Beard Trim XL modelleren we met aandacht de wat langere baard voor € 20.

Shortcut

Deze shortcut brengt jou naar het snelste kapsel. Een Short Cut waar geen schaar aan te pas komt. Deze professionele tondeuse behandeling kost € 17,50.

Hot Towel Shave

Dit moet iedere man meemaken. Een klassiekere scheerbehandeling met het mes. Zoals in de film. Maar dan echt. De hot towel shave kost € 27,50.

If not now, when?

Maak een afspraak bij kapper Bold Barbers in Veghel voor een nieuw kapsel, een klassieke hot towel shave of een behandeling voor je baard. Dit ben jij gewoon waard.

Jouw barber

Meet Herbert. Jouw bold barber. Maakt jouw dag. En je kapsel. Schuimt, scheert en schaaft je haar op de millimeter puntgaaf.

Herbert

Jouw barber
No cuts, no glory

Bold Barbers

Markt 44
5461 JK Veghel (route)

website door EM Webrealisatie

Contact

Afspraak maken? Online of bel direct

Openingstijden

ma. Gesloten
di. 9:00 uur – 18:00 uur
wo. 9:00 uur – 18:00 uur
do. 9:00 uur – 19:00 uur
vr. 9:00 uur – 19:00 uur
za. 9:00 uur – 16:00 uur
zo. Gesloten